DOKÁŽEME TO!

Kandidátku Sociální demokracie (SOCDEM) do letošních krajských voleb v Libereckém kraji povede lékař a politik MUDr. Jan Mečl, emeritní primář a bývalý zastupitel Libereckého kraje a města Liberec.
„Po 23 letech jsem skončil ve vedoucí funkci primáře a myslím si, že jsem také dostatečně vybavený zkušenostmi v politice, kde jsem aktivní od roku 2014. Proto jsem přijal přetěžký úkol – vrátit Sociální demokracii do zastupitelstva kraje.

Hlavními tématy pro náš kraj jsou nedostatek praktických lékařů a zubařů a také často neúměrně dlouhé objednací doby na vyšetření. To má přímý vliv na zdravotní stav obyvatelstva a musí se to rychle vyřešit. Dalším zásadním problémem v kraji je stav silnic, způsob jejich oprav, uzavírky, ale i dostupnost autobusové a vlakové dopravy v menších obcích, a to včetně cen, které jsou pro mnoho lidí stále významnou finanční zátěží. Nezapomínáme také na bezpečí občanů. Svět se totiž mění a my musíme být připraveni,“ říká lídr kandidátky SOCDEM Libereckého kraje MUDr. Jan Mečl.

Na kandidátce Sociální demokracie voliči najdou nejen zkušené úspěšné politiky, ale také nové mladé tváře. Odpovídající zastoupení mají tradičně ženy. Jednotlivé kandidáty postupně představíme během prázdnin.
Naše kampaň s hlavním heslem „Dokážeme to!“ bude postupně nabíhat již od začátku prázdnin tak, aby si lidé po evropských volbách mohli od politiky chvilku odpočinout.

„Sociální demokracie je pevně ukotvená levicová politická strana s více než 140letou tradicí a máme jasný plán, jak náš kraj i zemi rozvíjet pro slušný život,“ uvedl na závěr Mečl.


Vytisknout   E-mail