Lídři odpovídají, jaké mají cíle a programové priority

Liberecká Drbna se v předvolební koridě rozhodla zeptat lídrů jednotlivých stran, hnutí a uskupení, jaké mají cíle v nadcházejících komunálních volbách a co by rádi v případě úspěchu prosadili. Odpovědi mohou voličům pomoci v rozhodování, komu dát v pátek, nebo sobotu svůj hlas.

1/ Jaký výsledek ve volbách byste považovali za úspěch?

Do voleb, stejně jako v každé jiné soutěži, se chodí vyhrát a získat co nejvíc mandátů, aby bylo možné plnit program. ČSSD má v současné době relativně nízké preference, ale já doufám, že voliči nezůstanou doma a přijdou nás podpořit.

2/ Vyjmenujte a přibližte vaše základní programové priority

Musíme Liberec opravit, to nás bude stát hromadu peněz. Zároveň chceme připravit dlouhodobý investiční plán a podpořit výstavbu parkoviště u nemocnice, chceme vybudovat nový Městský dům pro seniory, podpořit levnější a finančně dostupné bydlení, nejen pro mladé. Město se musí více starat o své seniory, chránit naše děti, udržovat pořádek a bezpečnost. K tomu, ale potřebujeme ve vedení města zkušené, ale zároveň také i slušnější politiky.

3/ Proč by měli voliči dát hlas právě vaší straně/uskupení?

ČSSD je tady 140 let, opírá se o kvalitní odborné zázemí a v neposlední řadě máme dobrý program pro Liberec, jsem na něj hrdý. Osobně chci v Liberci sociální demokracii pozvednout ze dna a každodenní prací ukázat občanům, že jsme nejsilnější levicová strana.

Celý článek naleznete zde: https://www.libereckadrbna.cz/zpravy/politika/16207-predvolebni-korida-lidri-odpovidaji-jake-maji-cile-a-programove-priority.html

Vytisknout   E-mail